Trainer Kites

Op zoek naar een Trainer Kite? Trainer Kites zijn vliegers om te oefenen voor het echte powerkiten, depower kiten en kitesurfen.

Trainer Kites voor alle niveau’s

Trainer Kites hebben meestal 3 vliegerlijnen en een control bar (stuur-stang) wat het besturen van de kite zeer aantrekkelijk maakt. De derde lijn is er om veiligheidsredenen, je kunt hem snel loskoppelen om zo de druk van de vlieger te halen en altijd in control te blijven. Omdat je met een control bar vliegt kun je alvast wennen aan het besturen van een volwaardige powerkite, depower kite of kitesurf kite.

Veilig en eenvoudig online je Trainer Kite kopen

Bij Wepa Flyer vinden we dat de klant voorop staat. Daarom shop je bij ons altijd in een beschermde betaalomgeving zodat je zeker bent van een veilige aankoop. Ook heb je je bestelde Trainer Kite vliegensvlug al in huis.

Vrijwel alle kites in onze kiteshop hebben wij namelijk in eigen beheer op voorraad liggen. Zo heb je als je voor 16:00 besteld in veel gevllen de volgende werkdag je nieuwe trainer kite al in huis. Wel zo fijn natuurlijk!

Via het menu hierboven kun je een Trainer Kite selecteren op basis van merk. Op het moment hebben wij Trainer Kites van Peter LynnRadsails, HQ4 en Cross Kites in onze collectie opgenomen. Alle Trainer Kites kun je direct bestellen in onze online kiteshop.

Producten sorteren