Bestelling afhalen

Wilt u uw bestelling liever zelf afhalen? Geen probleem! In dat geval bieden wij u de mogelijkheid de bestelde producten in ons magazijn aan de Didamseweg 152 in Zevenaar (Gelderland) af te halen. Hiervoor gaat u als volgt te werk:

  1. Vul het bestelformulier in en vink de betalingsoptie “Contant bij afhalen” aan, dan komen de verzendkosten automatisch te vervallen.
  2. Vermeld in het veld “Opmerkingen” de gewenste afhaaldatum en -tijd en stuur aansluitend de bestelling in.
  3. U ontvangt vanuit ons ordersysteem een automatische orderbevestiging aan de hand waarvan u de bestelling kunt controleren.
  4. Daaropvolgend ontvangt u van ons een handmatige orderbevestiging met bevestiging van de aangegeven afhaaldatum en -tijd óf een aangepast afhaaltijdstip.
  5. Wilt u de bestelling liefst meteen afhalen en twijfelt u of dat op heel korte termijn wel mogelijk is? Belt u ons dan even op 0316 584900 (vanuit het buitenland op +31 316 584900) en we spreken dan graag het gewenste tijdstip met u af.

Als u de bestelling bij ons komt afhalen heeft u twee betalingsopties, nl. 1) contante en gepaste betaling of 2) betaling via een Betaalverzoek welke u `vooraf of ter plekke dient te voldoen; er is géén pinautomaat of winkelkassa aanwezig.

Afhalen bij een DPD-afhaalpunt (DPD ParcelShop)

Het is ook mogelijk om uw bestelling bij één van de vele DPD ParcelShops af te halen. In dat geval kunt u via de DPD ParcelShopLocator zelf uw afhaalpunt kiezen, zie:

https://www.dpd.com/nl/parcelshops/show

Vul de naam, adres en postcode van het betreffende afhaalpunt in het bestelformulier bij “afleveradres” in. Vermeld u in dat geval ook de naam van de persoon die het pakje komt afhalen, want hij of zij dient zich bij afhaling wel te legitimeren. Wilt u het pakketje wel bij een afhaalpunt ophalen, maar vult u zelf geen afhaalpunt in, dan kiezen wij automatisch het voor u dichtstbijzijnde afhaalpunt. U ontvangt van DPD een emailbericht wanneer en waar het pakketje afgehaald kan worden.

Let op!: Bij afhaling bij een DPD-afhaalpunt dient uw bestelling uiteraard wèl betaald te zijn, bijv. via iDEAL, PayPal of overboeking. Zodra wij de betaling ontvangen hebben, wordt het pakket verzonden.