Vliegerstokken

Als je zelf vliegers wilt bouwen of repareren, dan wil je de juiste staven in passende diameter en sterkte hebben. Afhankelijk van welke staven er voor jouw vlieger nodig zijn, kun je kiezen uit rondhout, fiberglas en koolstof of carbon in vele diameters.

Rondhouten staven zijn altijd volstaven, fiberglas en carbon is verkrijgbaar in volstaaf en buis. Daarnaast hebben wij een onderscheid aangebracht in fiberglas en koolstof in BASIC-kwaliteit en in SUPERIOR-kwaliteit, zodat je altijd de juiste staaf in de juiste prijs-kwaliteit bij jouw vlieger kunt uitzoeken.

Let op!: wij leveren alle staven uitsluitend in 200 cm. lengtes, op verzoek willen wij deze wel kostenloos halveren, vraag er om indien je dat wenst!

Alle staven zijn rechtstreeks via de webshop te bestellen en ja, de lengtes van 200 cm. worden probleemloos verzonden en afgeleverd.

Bij grotere afnames profiteert u van onze staffelkortingen!

LET OP!: I.v.m. de verpakkingslengte betaalt u bij al onze vliegerstokken een verzendkostentoeslag van € 4,95 per pakket; deze toeslag geldt voor alle pakketten langer dan 130 cm tot en met een gewicht van 32 kg. Deze toeslag wordt automatisch in het bestelformulier verrekend en aangegeven.

Producten sorteren